AKCE! Stolní kalendář 2024 jako DÁREK ke každé objednávce nad 2000 Kč. :) Přidám automaticky ke každé objednávce.

Udržitelné firemní dárky s autorskými ilustracemi

Udělejte dojem vlastními firemními produkty ve spolupráci s lokální českou značkou a.ch watercolor

Navrhujeme a šijeme produkty Vám na míru

Rádi připravíme personalizované dárky pro Vaše klienty, věrné zákazníky nebo zaměstnance. Radost můžete udělat praktickým designovým kouskem, jakým jsou například lněné firemní utěrky, nebo svým vlastním produktem s originálním obalem, který pro Vás rádi navrhneme. Darujte k výročí či společně dosaženému úspěchu drobnou pozornost, anebo doplňte vlastní sortiment o nový unikátní design.

Při zakázkách o větším objemu kusů nabízíme možnost autorské malby botanické ilustrace na Vaše přání. Ilustrace přenositelné na produkt rádi sladíme s Vaší firemní identitou.

U nás můžete počítat s výrobou...

  • už od 20 kusů. 
  • včetně ilustrace na míru po domluvě (při větším odběru je návrh v ceně).
  • respektující charakteristickou barvu Vaší firmy, konkrétní produkt či logo.
  • zdůrazňující preciznost práce, kvalitu materiálů a maximální spokojenost všech stran.


Utěrky pro věrné zákazníky farmářského obchodu

V loňském roce jsme vytvořili firemní utěrky pro farmářský obchod Čerstvě utrženo. Pro jejich zákazníky byly vyrobeny utěrky s ikonickými motivy okurek a rajčat. Textilový kuchyňský doplněk jsme následně doplnili i o plecháčky a hrnečky.

P8170990    P8221140upr

Ilustrace pro firemní utěrky, hrnečky a plecháčky farmářského obchodu vznikly jako poděkování věrným zákazníkům.

 

Ilustrace na zakázku pro Vaše produkty

Máte vlastní produkt a chcete jej ozvláštnit akvarelovými ilustracemi rostlin? I to je možné! V loňském roce jsem se podílela na redesignu krabiček Dobré koření od firmy Waldemar Grešík, které jsou ke koupi v kamenných i internetových obchodech.

 OI000049   OI000050

 Autorské ilustrace pro krabičky Dobré koření firmy Waldemar Grešík. Nápad, ilustrace i rozložení grafiky pochází z autorské dílny zakladatelky značky a.ch watercolor a botanické ilustrátorky Adély Chmelařové.

 

Ceník

Cena personalizovaných firemních produktů se odvíjí od počtu objednaných kusů a náročnosti zakázky. V případě větších projektů můžete počítat s ilustrací a návrhem v ceně objednávky. Pro kalkulaci a cenovou nabídku mě kontaktujte na na e-mailové adrese info@achwatercolor.cz.

U zadaných zakázek je třeba počítat s delší výrobní dobou. Akvarelové botanické ilustrace jsou autorskou ruční prací, která si žádá svůj čas. Tisk látky pak standardně trvá až jeden měsíc.

Na Vaše dotazy a objednávky se ale těšíme už nyní!