AKCE! Stolní kalendář 2024 jako DÁREK ke každé objednávce nad 2000 Kč. :) Přidám automaticky ke každé objednávce.

Hodnocení obchodu

5,0 38 hodnocení
5
37x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Michaela Přílepková | 26.7.2023
Krásné nápady a provedení, trochu pomalejší doručení. Ale úplně všem ženám v mém okolí se výtvory velice líbí a určitě to nebude jediný nákup.
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 26.7.2023
Mockrát děkuji za Vaše hodnocení a mám radost, že výrobky se líbí! :) Doručení objednávky skutečně trochu protáhlo. Objednávku jsem balila hned druhý den od přijetí, svoz ze Zásilkovny se ale další den nestihnul včas. Vždy ale snažím dělat, jak je v mých silách. Budu se těšit někdy příště! :)) Adéla
VK Avatar autora Veronika Karlíková | 25.7.2023
Jsem moc spokojená,krásné a kvalitní..
SB Avatar autora Simona Bílková | 20.7.2023
Jsem velmi spokojená. Objednávám pravidelně a výrobky jsou nádherné,kvalitní práce. Vřele doporučuji 🤍
PH Avatar autora PhDr. Lucie Salix Hájková | 27.6.2023
Nakupování je tu za odměnu. Kvalitní zboží a milé jednání, co víc si přát.
VT Avatar autora Věra Tůmová | 7.6.2023
Tenhle obchůdek mne tuze baví! Paní Adélka je milá, krásně maluje a sdílí svou tvorbu tak akorát, aby se člověk těšil jako malé děcko na každý další kousek. Je to pak vždycky svátek, kdy objednám a ještě větší, když přijde balíček. Jsou tak krásně zabalené, že se mi je ani nechce rozbalovat a vždycky se kochám už jen tím krásně zabalený balíčkem. A kvalita zpracování produktů je úplně nejvíc. Vše je krásně ušito, dokonale popsáno, jak o výrobky pečovat a nádherně zabaleno.
KR Avatar autora Kateřina Reitermanová | 7.6.2023
Tu termosku si zamilujete na první kuk🥰 krásně vypadá a je opravdu funkční. Mohu jen doporučit
ŠL Avatar autora Šárka Lanková | 6.6.2023
Obchůdek je láska a nakupovaní zde je návykové. Adélka dělá ty nejkrásnější ilustrace a vedení obchůdku zvládá na jedničku s hvězdičkou. Produkty jsou nádherné a originální, vždy rychle doručeny.
Avatar autora Martina Šainerová | 6.6.2023
naprostá spokojenost
GB Avatar autora Gábi Bečková | 6.6.2023
Od A.ch. mám dvoje šaty 👗 a plecháčky. Se vším maximální spokojenost, ilustrace se nesmývají ani neseprávají. Kudy chodím, tudy mi je všichni chválí.
Avatar autora Zita Žilovcová | 6.6.2023
S obchůdem vždycky spokojenost. Všechno v pořádku, rychlé dodání, velmi milá a vstřícná komunikace. S dcerou jsme objednaly již několikrát a pokaždé super. Naposledy tašku, kterou si dcera přála k narozeninám. Má je v prosinci, ale nevydržela jsem ji tu pivoňkovou krásu schovávat tak dlouho. Nosí ji často místo kabelky a těší se až v ní bude nosit pomůcky do práce. Je moc příjemná a pohodlná, i když v ní nese nákup. Myslím, že nezůstane jen u jedné. Děkujeme, jen tak dál.
GH Avatar autora Gabriela Hansliánová | 6.6.2023
Z obchůdku mám už pár věcí a vše je naprostý originál. Dlouho jsem čekala na motiv vlčího máku a konečně jsem se dočkala a výsledek, nutně jsem potřebovala termoláhev a je naprosto úžasná. Paní velice milá a ochotná a její výrobky naprosto nádherné. ❤️
KH Avatar autora Kristina Horníková | 6.6.2023
Komunikace rychlá a vstřícná, zakoupené produkty odpovídaly nabídce, s jejich zpracováním jsem spokojená.
K Avatar autora Kateřina | 30.5.2023
S obchodem jsem velice spokojená. Paní je moc milá, ochotná, její práce potěší na duši každého zákazníka. :-) O kvalitě netřeba pochybovat. Mohu jedině doporučit! :-)
MV Avatar autora Martina Váchová | 30.5.2023
Mám termolahev - je překrásná! Paní je velmi milá a ochotná. Vřele doporučuji!
LH Avatar autora Lucie Haková | 30.5.2023
Z tohoto obchůdku mám už více věcí a musím říct, že všechny jsou překrásné. Ať už praktická a moc hezká látková taška, chrpové vílí šaty, nástěnný kalendář se spoustou krásných motivů, plecháčky nebo třeba utěrka s vánočním cukrovím...do této značky jsem se zamilovala zhruba před rokem a mohu ji jen doporučit. Botanické motivy jsou velmi originální a krásné a zboží velmi kvalitní.
MK Avatar autora Markéta Katolická | 29.5.2023
Už mám od Adélky několik věcí... Termolahev úplně top,jediná,která fakt těsní a nápoj drží krásně teplý i několik hodin. Šaty také úplně perfektní, lehoučké,vzdušné,pohodlné...nemám vůbec co vytknout a vřele doporučuji 😊
LB Avatar autora Lucie Brusová | 16.5.2023
Spokojenost, originalita, kvalita, ráda podpořím české autory.
MZ Avatar autora Meg Zaydlarová | 16.5.2023
Doma už máme 4 produkty a jsme strašně moc spokojení. V povlečení se spí nádherně, až mi je líto v něm spát, jak nádherné je. Hrnečky jsou skvělé, používáme denně a taška je taky skvělá. Velikost tak akorát, venkovní kapsa na telefon skvělá a poutko taky vychytávka, o které nevíte, že ji potřebujete, do té doby, než si tašku koupíte. Kvalita produktů je skvělá a myslím, že nebude trvat dlouho, než si něco dalšího ulovíme z nabídky
Nahoru
38 položek celkem