AKCE doprava s Balíkovnou na adresu za 30 Kč! :-) Při nákupu nad 600 Kč doprava s Balíkovnou ZDARMA.

O mně

Jmenuji se Adéla Chmelařová a botanický akvarel je moje vášeň

Jsem duší vesničanka, na občance inženýrka, hlavou chemička a srdcem malířka. A i když jsem strávila 5 let v Brně, ráda se znovu vracím k nám na samotu mezi lesy a pole do Východních Čech. Tady žiju, maluju a inspiruju se přírodou. Ta mě totiž fascinuje každý den. Přistupuji k ní s úctou i respektem, stejně jako k malování rostlin na papír.

 

Akvarel je láska

Jsem samouk. Vše, co o akvarelu vím, jsem načetla v knihách a na internetu. Zbytek udělala praxe. Pomalovala jsem stovky papírů a zničila několik štětců, než jsem byla s botanickými malbami natolik spokojená, že jsem založila instagramový profil a.ch watercolor. V té době mě ani nenapadlo, že by se z koníčku stala značka a mé výrobky by se dostaly nejen do českých domácností, ale i za hranice.

„Na naši krásnou přírodu bychom neměli zapomínat. Svými ilustracemi se snažím připomenout, že opravdové poklady můžeme najít všude okolo nás. Stačí se jen rozhlédnout.“ 

 

Mé zboží najdete i v kamenných obchodech

Můj online krámek není jediný, kde výrobky s mými akvarelovými ilustracemi můžete
nakoupit. Potkáte je i v některých kamenných prodejnách v ČR:

 

Nesmírně se těším, jaké další akvarelové výrobky mi do cesty život přinese

Stejně jako se vyvíjí moje tvorba, mění se i produkty s botanickými ilustracemi. Funkční věci do kuchyně jako hrnky, plecháčky a lahve jsem doplnila o lněné kolekce bytových doplňků a povlečení. Do budoucna se chci ještě více přiblížit přírodě. Proto sledujte mou cestu a novinky na Instagramu i Facebooku.

 

S láskou k akvarelu a přírodě
Adéla

Podívat se do e-shopu