AKCE! Stolní kalendář 2024 jako DÁREK ke každé objednávce nad 2000 Kč. :) Přidám automaticky ke každé objednávce.

a.ch watercolor portfolio

Jmenuji se Adéla Chmelařová, jsem botanickou ilustrátorkou a zakladatelkou rozkvétající značky a.ch watercolor

Po letech studia v Brně jsem se vrátila zpět k nám na samotu mezi pole a lesy do východních Čech. Tady žiji, tvořím, maluji a inspiruji se přírodou. Ta mě totiž fascinuje každý den. Přistupuji k ní s úctou i s respektem, stejně jako k malování rostlin na papír. A pro touhu přenášet kus přírody, která mi vzniká pod rukama i k Vám, vznikla má značka bytových doplňků s botanickými ilustracemi a.ch watercolor.

Ve vlastním krátkém portfoliu bych Vám ráda představila svoji tvorbu a vlastní autorské bytové a kuchyňské produkty a.ch watercolor, které je možné dodat do Vašich obchodů. Níže se můžete dočíst, z jakých materiálů doplňky vznikají, kde se šijí a na čem mi při tvorbě nejvíce záleží.

IMG_7494    IMG_7245 2

 

Vše začíná botanickým akvarelem

Na začátku každého výrobku a kolekce je botanický akvarel, který sama maluji. Každá ilustrace si žádá desítky hodin skicování a tisíce tahů štětcem, než jsem s každým detailem naprosto spokojená. Ilustrace jsou duší celé značky a každého jejího výrobku.

Vždy říkám, že na naši krásnou přírodu bychom neměli zapomínat. Svými ilustracemi se snažím připomenout, že opravdové poklady můžeme najít všude okolo nás. Stačí se jen rozhlédnout. Značka a.ch watercolor v sobě tak ukrývá poselství přenášet kus přírody ke každému z nás. Vytvářet útulnou a klidnou atmosféru v našich domovech, kde se každý z nás chce cítit příjemně a v bezpečí.

 IMG_6711    IMG_8884

 

Lněná kolekce bytových doplňků

Od začátku jsem věděla, že kolekce bytových doplňků si zaslouží nejkvalitnější přírodní materiály, které jen na trhu lze sehnat. Do svých ilustrací vkládám obrovský kus sebe a látky, na které své motivy tisknu, by jej měly vhodně doplňovat. Doposud nejvíce jsem si oblíbila len. Nabízí, co si od vysněné kolekce přeji - kvalitní, funkční, přírodní a ekologický materiál. Len je svou strukturou v dokonalé souhře s botanickými ilustracemi. Cesta hledání kvalitního lnu byla dlouhá, ale po více jak roce hledání, zkoušení a testování vím, že mohu svým zákazníkům nyní nabídnout opravdu kvalitní lněné doplňky

Z autorských lněných látek šijeme v dílně na východě Čech designové kousky do kuchyně, mezi které patří například utěrky, běhouny, ubrusy, ale i dekorační polštářky. 

Návrh bez názvu (8)    Návrh bez názvu (57)

 

Prémiové botanické povlečení z bavlněného saténu

Svým ilustracím jsem chtěla dopřát více prostoru, aby opravdu vynikly, a přesně proto vzniklo a.ch povlečení. Peřina i polštář mi poskytují dostatečné množství místa pro tisk ilustrací v jejich reálných velikostech se všemi detaily, které maluji dlouhé hodiny. S květovaným povlečení máte pocit, jako byste leželi v louce plné chrp nebo rozkvetlého lučního kvítí. Tento produkt šijeme v Broumově z prémiového bavlněného saténu ze Dvora Králové, kde ho potišťují botanickými ilustracemi. Od začátku do konce je tedy celý produkt vyroben v České republice.

Povlečení je kouskem, na který jsem skutečně hrdá. Od prvních ilustrací, přes materiál, až po udržitelnou českou výrobu. Více se o povlečení a jeho výrobě můžete dočíst na mém blogu v článku Jak se stalo povlečení mojí srdcovkou.

Návrh bez názvu (4)     Návrh bez názvu (3)

 

Nádobí a kuchyňské doplňky

Sortiment bytových dekorací je doplněn o oblíbené kuchyňské nádobí, jako jsou plecháčky, hrnky nebo lahve. Plecháčky jsou u nás nejoblíbenějším produktem už dlouhá léta. Předvánoční období provází už třetím rokem a.ch vánoční kolekce plecháčků, která je plná cukroví a lze ji perfektně využít na horké kakao, svařák nebo čaj. 

Plecháčky standardně balíme do dárkových krabiček s ilustrovaným přebalem. 

 Návrh bez názvu (9)    Návrh bez názvu (10)

 

Blíž k přírodě a rostlinám s autorskými plakáty

Některé z ilustrací jsou ve formě koláží dostupné v podobě autorských plakátů, jež jsou tištěné na polomatné fotopapíry té nejvyšší kvality se stálostí barev v délce více než 100 let. Koláže vybraných bylinek jsou vhodné jako dekorace do kuchyně, nad kuchyňský stůl nebo do pracovny.

 Návrh bez názvu (12)    Návrh bez názvu (11)

 

 

Ceník 

Líbí se Vám naše produkty? Chtěli byste, aby kvetly i na Vašem e-shopu nebo v kamenné prodejně? Pro více informací a velkoobchodní ceník mě neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese info@achwatercolor.cz

Jsem plátcem DPH. 

Na všechny dotazy a možné nabídky spolupráce se těší

 

Adéla_1