Objednávky na velikonoční tetovačky s doručením do Velikonoc přijámám do 24. 3. :-)

Jak se starat o plecháčky, keramické hrnečky a lahve s autorskými ilustracemi?

„Můžou vaše plecháčky, hrnečky nebo lahve do myčky?“ To je jedna z nejčastějších otázek, které mi na sociální sítě chodí. A je logická. Myčku už máme doma skoro všichni a mýt něco v ruce se nám samozřejmě nechce. Tak jak to je s nádobím, které nakoupíte u mě v e-shopu?

Ilustrace myčku vydrží, ale nemusí se jim to líbit

Plecháčky, keramické hrnečky ani lahve nedoporučuji mýt v myčce na nádobí. Ne, že by nevydržely pořádnou péči, ale horko a agresivní prostředky na nádobí nemusí dělat dobře akvarelovým ilustracím. Ty můžou časem blednout a ztratit na kráse. Proto doporučuji mýt nádobí se značkou a.ch. klasicky v ruce. Plecháčky navíc po mytí i osušit, aby časem nebyly rezavé jako liška.

Informaci najdete i na e-shopu

Kdybyste si náhodou nebyli jistí, jak je to se kterým zbožím, v popisu každého plecháčku, keramického hrnku nebo lahve na e-shopu to najdete.

„Nejlépe uděláte, když ho umyjete v ruce jarovou vodou a rovnou usušíte. Sublimační tisk zvládne i mytí v myčce, ale pravidelně se nedoporučuje, motiv by časem mohl ztratit sytost.“

 

 

Odolnost potisku pravidelně testuji

Jste zvědaví, co to v myčce pro jednou udělá? Já jsem taky byla. A ne jen jednou. Než přidám nové kousky na e-shop, řádně je otestuji. Samozřejmě ne všechny. Jen jeden zkušební kus, který do prodeje nejde. V myčce dostávají řádně zabrat, ale ani po několika mytích jsem nezaznamenala rozdíl. I přes to ale nedoporučuji to dělat pravidelně. Proč? Protože mi pokaždé krvácí srdce, že by se s nimi mohlo něco stát, a na to se samozřejmě nevztahuje záruka.

Které nádobí najdete u mě na e-shopu?

Neustále rozšiřuji jak portfolio svých autorských akvarelových maleb, tak i nabídku produktů.

Právě teď u mě najdete: 

 

Novinky ukazuji pravidelně na sociálních sítích. Proto jestli nechcete o nic přijít, sledujte mě na Facebooku i Instagramu.

 

Ať vám kvete každý den.

Adéla_1

 

Podívat se do e-shopu