AKCE! Stolní kalendář 2024 jako DÁREK ke každé objednávce nad 2000 Kč. :) Přidám automaticky ke každé objednávce.

Povídání o vánočním snu

S prvním výrazným ochlazením přichází můj čas. Doba velkých příprav na zimní sezónu. To pomalu spouštím prodej metráže vánočních látek, zásobím se baličáky a přáníčky s cukrovím a cesmínou a v neposlední řadě tisknu tematické plecháčky, ze kterých svařák na zahřátí chutná prostě nejlépe. Především jsem ale obrovsky natěšená, kolik radosti vám a vašim blízkým v následujících měsících všechna ta snaha vložená do a.ch produktů udělá. Jelikož v předvánočním čase berete e-shop opravdu útokem (jste vždycky naprosto zlatí) a já mezi focením novinek, balením objednávek a odpovídáním na dotazy nejsem schopná doobjednávat další a další látky, stejně jako v silách švadlenek není možné ušít vše na poslední chvíli, začínám pracovat na všech kouscích z textilu s nemalým předstihem.

 

                    Vánoce

 

Proto právě už tento týden spouštím předobjednávky limitovaného vánočního povlečení, které mi pomůžou si vše lépe rozplánovat. Ideální čas vám kolekci představit! Jestli se vám povlečení líbí, ale nad jeho koupí ještě váháte, následující řádky vám snad osvětlí vše, co by vás o povlečení mohlo zajímat a pomůžou vám se rozhodnout. Čím je a.ch kolekce povlečení specifická a v jakých vzorech si ho můžete ulovit? O tom vám mileráda právě teďka povím a ukážu vám krásu autorského ložního prádla ve všech detailech.

 

Vzory s kouzlem Vánoc

 

Cesmína 

Co by to bylo za vánoční pohodu bez cesmínového povlečení, ze kterého můžete krásně zachumlaní sledovat vánoční filmy a u toho se spokojeně ládovat cukrovím. O cesmíně se navíc říká, že přináší štěstí. Trhala se prý během zimního slunovratu potmě v lese a využívala na ochranu proti zlu. To tedy znamená, že by vás povlečení s jejím potiskem mělo ochránit před špatnými sny. A naše a.ch legenda navíc praví, že každá pohádka, na kterou budete zpod povlečení s cesmínou koukat, dopadne zaručeně dobře. :-) Tak na to myslete, kdyby vás uprostřed sledování přepadly pochybnosti. V takovém případě se stačí na chviličku přikrýt tak důkladně, až vám budou koukat jenom oči, a ono to pomůže. ;-) 

 

MV6_8810

Letos je cesmínový vzor dostupný na bílém i tematickém tmavě zeleném podkladu (a to dokonce i takto v barevných kombinacích), a já to naprosto miluju!

 

Cukroví 

Jen málokteré povlečení vám dá záruku takových sladkých snů, jako je to, které na sobě má perníčky, úlky a linecké! Milovníci sladkého si přijdou zvlášť na své, protože nebudou muset pouštět z rukou své oblíbené dobroty ani když půjdou spát. 

Motiv cukroví je pro mě hodně speciální, protože úplně vybočuje z botanického akvarelu, na který se primárně zaměřuju. Jeho malování mě ale tolik bavilo! (Nejspíš to bylo hlavně z toho důvodu, že já prostě zbožňuju Vánoce a cokoli s nimi spojené! :-) Doufám, že vás bude stejně tak bavit do něho ulehávat, případně do něho balit dárečky pro své blízké, protože daný vzor samozřejmě nechybí ani na balicích papírech!    

 

MV6_9196

Do povlečení potištěného autorskou ilustrací v podobě cukroví rád ulehne nejeden milovník vánočních laskomin.

 

Že s láskou vyrobené a do posledního detailu vyladěné lokální povlečení s akvarelovými ilustracemi obyčejně jen tak někde neseženete, vám vyprávět nebudu. Ačkoli je to fakt pravda! :-) Daleko víc bych vám chtěla přiblížit bavlněný satén, který se svým dílem neodmyslitelně podílí na jeho výjimečnosti.      

         

Co je to ten bavlněný satén a v čem je lepší než klasická bavlna?

Kolekce vánočního povlečení je stvořená tak, aby se vám v ní spalo jako v pohádce. Když jsem vyvíjela vlastní kolekci povlečení, jedno jsem věděla naprosto jistě - že ho chci z toho nejkvalitnějšího bavlněného saténu. Kvůli jeho měkkosti, savosti, pružnosti, prodyšnosti, kvůli jeho luxusu. Tento druh saténu je jemný a příjemný na dotek. Oproti klasickému plátnu má atlasovou vazbu, která zajišťuje specifický lesk povrchu látky. Nenechte se zmást, nejedná se o klasický hladký studený satén, jaký si možná právě představujete. Jedná se o příjemně hřejivý typ bavlny.

 

MV6_8691

Barvený bavlněný satén pochází od české firmy ze Dvora Králové, kde jsem ho byla osobně vybírat. Díky tomu mám záruku o zachování českého původu výrobku.  

 

Vlákna jsou hustě tkaná, tudíž je materiál pevný, díky čemuž je i tisk kvalitnější a stálejší. Rozdíl mezi bavlněným saténem a klasickou bavlnou poznáte už na první omak, opravdu. Oproti klasice je vybraný bavlněný satén se složením ze stoprocentní bavlny úplně jiné kafe. Kvalita materiálu se pochopitelně odráží i na ceně, bavlněný satén je zkrátka dražší než bavlněné plátno. Důkazem jsou toho luxusní kolekce povlečení, které se šijí právě z bavlněného saténu.

 

MV6_8796

Polštářové i peřinové povlaky mají zapínání na zip, který je elegantně schovaný ve speciálním zákrytu látky, aby vám nijak nepřekážel. To je má oblíbená vychytávka, kterou jsme se švadlenkou nemohly opomenout!

 

Ještě stále si nejste jistí, do jakého vánočního povlečení letos povléknete? 

Pokud pochybujete, zda je pro vás a.ch povlečení z bavlněného saténu to pravé, snad vás potěším možností zaslání vzorečků, díky kterým se budete moci přesvědčit na vlastní omak. Věřím, že když si osaháte materiál a podíváte se na kvalitu potisku na vlastní oči, ulehčí vám to rozhodování, zda do povlečení investovat, nebo ne. Vzorečky si můžete koupit za symbolickou cenu, anebo je dostanete zdarma ke své objednávce. 

 

Vzorečky (vánoční)

 

Užijte si jedinečnou vánoční atmosféru s autorskými ilustracemi, které milujete, anebo jimi obdarujte své blízké. Kochat se a nakupovat můžete v kategorii Vánoce, kde se dozvíte také vše o rozměrech povlečení, jeho gramáži i o šití na zakázku.  

 

Ať vám kvete den a v noci sladký sen!

 

 Adéla_1